Over The Learning Family

Mijn missie is dat leerlingen, studenten en volwassen niet te grote achterstanden opbouwen met wiskunde en rekenen. Deze vakken gebruik je je hele leven door en het is zonde als je het niet goed beheerst. Daarom is The Learning Family opgericht, we bieden iedereen een kans aan om rustig de stof door te nemen met iemand die de stof ook echt kent en alle geduld heeft om het aan je uit te leggen. Zodat met alle vertrouwen de belangrijke toetsen en tentamens gemaakt kunnen worden!

Quinten Mereboer

Tijdens het werken in het onderwijs ben ik er achter gekomen dat veel leerlingen en studenten moeite hebben met rekenen en wiskunde. Ook in het dagelijks leven merk ik het heel vaak om mij heen. Daarom is het mijn doel om iedereen zo goed mogelijke basis te geven in het rekenen. In een gedeelte van de coronapandemie zijn de scholen tot grote spijt dicht gegaan. Leerlingen en studenten hebben leerachterstanden opgelopen en hebben moeite om in de les mee te komen, deze studenten verdienen ook extra begeleiding zodat alles uit deze studenten gehaald kan worden. In een klas is het soms moeilijk concentreren en krijg je niet altijd voldoende begeleiding. Ook daarom is het juist handig om 1 op 1 begeleiding te krijgen, zodat je resultaten op school, tijdens je studie en in het dagelijks leven omhoog gaan!

Van harte welkom bij The Learning Family en tot snel!

Doe jij VMBO/MAVO of HAVO-VWO onderbouw?
En heb jij moeite met wiskunde?
Haal je wat mindere cijfers en wil je dat verbeteren?
Dan ben je hier bij het juiste adres!
Wij zorgen ervoor met 1 op 1 online bijles, dat jij beter bij kan blijven in de les en met zelfvertrouwen richting de toetsen gaat!

Heb jij moeite met rekenen?
Haal je wat mindere cijfers en wil je dat verbeteren?
Dan ben je hier bij het juiste adres!
Met elk niveau rekenen kunnen we jou helpen!
Wij zorgen ervoor met 1 op 1 online bijles, dat jij beter bij kan blijven in de les en met meer zelfvertrouwen richting de toetsen

Stel al je schoolvragen in deze community!
Kom meerdere mensen tegen die met dezelfde onderwerpen worstelen en spar samen om tot een oplossing te komen!
Ook een professional staat altijd klaar om je te helpen!
Neem deel aan toffe evenementen, krijg gratis cursussen en nog veel meer....