Over The Learning Family

Leren stopt nooit

Missie

Mijn missie is dat leerlingen, studenten en volwassen niet te grote achterstanden opbouwen met wiskunde en rekenen. Deze vakken gebruik je je hele leven door en het is zonde als je het niet goed beheerst. Daarom is The Learning Family opgericht, we bieden iedereen een kans aan om rustig de stof door te nemen met iemand die de stof ook echt kent en alle geduld heeft om het aan je uit te leggen. Zodat met alle vertrouwen de belangrijke toetsen en tentamens gemaakt kunnen worden!

Wie ben ik?

Quinten Mereboer 
Oprichter en bijlesdocent

Mijn ervaring in het onderwijs heeft me duidelijk gemaakt dat veel leerlingen en studenten moeite hebben met rekenen en wiskunde, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Dit inzicht heeft me gedreven om een missie te omarmen: het verschaffen van een sterke basis in rekenvaardigheden aan iedereen. 


In een klassikale omgeving kunnen concentratieproblemen en een gebrek aan persoonlijke begeleiding het leerproces bemoeilijken. Hierbij komt de kracht van individuele begeleiding om de hoek kijken. Mijn streven is om niet alleen de prestaties op school en tijdens studie te verbeteren, maar ook om het zelfvertrouwen van elke leerling te vergroten. Ik geloof in het belang van het maken van fouten en het leren ervan, evenals in het vermogen om te reflecteren op leerervaringen, wanneer dit beheerst wordt, zal het leren ook veel makkelijker gaan.


Bij The Learning Family willen we niet alleen een stevige rekenbasis bieden, maar ook een omgeving waarin leerlingen worden aangemoedigd om zelfverzekerd te zijn en op hun eigen tempo te kunnen leren, zonder druk dat leerlingen moeten presteren. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan het versterken van je reken- en wiskundevaardigheden. Tot snel!


Met vriendelijke groet,

Quinten Mereboer

Producten

Bijles wiskunde

Doe jij VMBO/MAVO of HAVO-VWO onderbouw?
En heb jij moeite met wiskunde?
Haal je wat mindere cijfers en wil je dat verbeteren?
Dan ben je hier bij het juiste adres!
Wij zorgen ervoor met 1 op 1 online bijles, dat jij beter bij kan blijven in de les en met zelfvertrouwen richting de toetsen gaat!

Bijles rekenen

Heb jij moeite met rekenen?
Haal je wat mindere cijfers en wil je dat verbeteren?
Dan ben je hier bij het juiste adres!
Met elk niveau rekenen kunnen we jou helpen!
Wij zorgen ervoor met 1 op 1 online bijles, dat jij beter bij kan blijven in de les en met meer zelfvertrouwen richting de toetsen

TLF community

Stel al je schoolvragen in deze community!
Kom meerdere mensen tegen die met dezelfde onderwerpen worstelen en spar samen om tot een oplossing te komen!
Ook een professional staat altijd klaar om je te helpen!
Neem deel aan toffe evenementen, krijg gratis cursussen en nog veel meer....